About

Natuurfotografie Eric Inghelbrecht

je wordt met de lach leuker

Natuurfotografie,

Natuur, fotografie,

passie.

Niks zo heerlijk om de passie van de natuur te kunnen combineren met de passie voor de fotografie.


Mijn eerste reflex, 15 jaar was ik toen,  was een Zenit van Russische makelij, oerdegelijk en volledig manueel te bedienen.  


Een eerste cursus natuurgids volgde ik toen ik 16 jaar was en die passie is alleen maar blijven groeien.  Eerst was er de interesse voor de vogels, later bij het ontdekken van de macrofotografie kwamen ook de bloemetjes erbij.  Libellen, vlinders en insecten algemeen eigenlijk, zijn ook heerlijk om te fotograferen, een prachtige wereld van kleine dingen.


De natuur dichtbij is een grote bron van inspiratie. De Uitkerkse polders, het Zwin, het Fort van Beieren, Ryckevelde, de stranden van de oosterstaketsel van Nieuwpoort en Oostende ... eigen tuin ... allemaal stukjes natuur waar heel wat moois te zien is. Er is uiteraard nog wel meer natuur in de buurt te ontdekken, het liefst met de fiets of te voet natuurlijk.


Het kunnen delen van foto's en tonen hoe ik naar de natuur kijk is voor mij echt wel heel belangrijk.  Ik laat je heel graag meekijken in een wereld die we samen kunnen ontdekken. 


Eric
ps, nog een kleine opmerking, alle foto's zijn mijn eigendom en kunnen alleen maar gebruikt worden na mijn toestemming, ik hoop dat je daar begrip kan voor opbrengen.
   reactie plaatsen?